Política

Primàries Catalunya es presenta dimecres a Santa Cristina d’Aro

Al municipi hi haurà candidatura de l’ANC, per bé que ERC i JuntsxCat aniran sols

La iniciativa Primàries Catalunya, promoguda per l’Assemblea Nacional Catalana amb vista a les eleccions del 26-M, es presentarà dimecres (20 h) a Santa Cristina. En l’acte, a l’espai Ridaura, intervindran com a ponents la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie; Anna Arqué, portaveu de Primàries Catalunya, i Joan Canadell, cofundador del Cercle Català de Negocis.

A més de presentar els primers candidats locals que concorreran al procés previ de primàries per confeccionar la llista i el seu ordre, la convocatòria servirà per informar els assistents d’altres poblacions del Baix Empordà que s’han interessat a promoure el procediment, com ara Calonge o Palafrugell. En el cas de Santa Cristina d’Aro, ERC i el PDeCAT han refusat la iniciativa, mentre que Junts per Santa Cristina sí que hi ha confiat, i el seu regidor Màrius Aliu serà un dels concurrents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia