Política

El PDeCAT condiciona tramitar els pressupostos a una “taula pel diàleg bilateral”

La formació demana a Sánchez un “testimoni independent” que “verifiqui” el compliment de qualsevol compromís per part del govern espanyol

El PDeCAT manté per ara la negativa a aprovar els pressupostos de Sánchez. “En les actuals circumstàncies no hi pot haver ni aprovació de pressupostos ni hem de prestar-nos a la tramitació”, ha dit el president Carles Puigdemont des de Waterloo, on aquest dilluns s’ha reunit amb una vintena de membres de l’Executiva del partit. Amb tot, la formació mantindrà “fins a l’últim minut” la possibilitat de canviar la seva posició i fixa com a condició per tramitar els comptes la creació d’una “taula de diàleg bilateral” per trobar una “sortida política” per a Catalunya. Això sí, ha matisat Puigdemont, la formació exigeix també que la taula compti amb una mediació o “testimoni independent” que “verifiqui que si mai hi ha un acord es complexi” i que ho denunciï si, per contra, s’incompleix.

“Els diversos governs espanyols es caracteritzen pels seus incompliments”, ha argumentat l’expresident, citant com a exemple l’Estatut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia