Política

Borrell no descarta ser candidat a la UE

El ministre deixa oberta la porta tot i admetre que té feina a fer a Exteriors

El ministre d’Exteriors, Josep Borrell, no descarta que acabi sent el candidat del PSOE en les eleccions europees tot i defensar que, avui, la seva preocupació són els afers del ministeri. En un esmorzar organitzat per Europa Press, ahir el ministre va assegurar que sabia de manera indirecta quina és la persona que Pedro Sánchez vol que encapçali la llista europea.

Segons informa l’ACN, després de rebutjar més d’un cop revelar-ne el nom amb respostes ambigües, el moderador del col·loqui va afirmar que quedava clar que no seria ell, a la qual cosa Borrell va respondre amb un: “Això no ho he dit.” Tot i admetre que coneixia les intencions de Sánchez, el ministre va deixar clar que el president espanyol no li ho ha proposat: “Europa és una gran tasca i a qualsevol polític li podria interessar. Però de moment estic al Ministeri d’Afers Estrangers amb molta feina, molta il·lusió i algun disgust.” Sobre si li agradaria ser el cap de llista del PSOE, Borrell s’ha limitat a dir que el seu problema és que, “durant la vida li ha agradat ser massa coses a la vegada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia