Política

La líder dels Verds exigeix a Sánchez “una solució democràtica i política” per a Catalunya que “inclogui els presos”

Ska Keller afirma que dos exmembres del seu grup, Junqueras i Romeva, estan a la presó acusats de càrrecs “que no són rigorosos”

El president del govern espanyol intervé al Parlament Europeu

La líder dels Verds a l’Eurocambra, Ska Keller, ha exigit al president espanyol Pedro Sánchez “una solució democràtica i política” per a Catalunya que “inclogui els presos”. En el torn de paraula dels líders dels grups parlamentaris a l’Eurocambra a Estrasburg després del discurs de Sánchez, Keller ha lamentat que “dos exmembres” del seu grup polític “estan actualment a la presó”, en referència als exeurodiputats Oriol Junqueras i Raül Romeva. “Se’ls acusa de càrrecs que no són rigorosos, com han declarat tribunals a Bèlgica i Alemanya”, ha dit. Per això, Keller ha reclamat a Sánchez que “iniciï un diàleg sincer” per resoldre el conflicte català ara que té aquest “problema sobre la seva taula”. “Només amb bona voluntat de les dues parts es podrà aconseguir la solució que cal per Catalunya, Espanya i Europa”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia