Política

Els líders independentistes a la presó afronten “forts” el judici de l’1-O

A través de les xarxes socials asseguren que se senten “preparats” i amb “ganes d’explicar la veritat”

Els líders independentistes en presó preventiva asseguren que afronten el judici de l’1-O “forts i preparats”. En les darreres hores mentre eren traslladats de les presons madrilenyes cap al Suprem han publicat missatges a través del seu compte de Twitter. “Comença el judici que ensenyarà al món la veritat. Ajudeu-vos els uns als altres, cohesionats i amb coratge. Nosaltres estem forts i no defallirem!”, assegura el líder d’ERC, Oriol Junqueras . Per la seva banda, el president de JxCat, Jordi Sànchez, afirma que els acusats no es deixen impressionar i que són conscients que és un “judici polític” . “En som tant conscients com ells, malgrat que alguns ho neguin”, afegeix. Per la seva banda, la presidenta del Parlament Carme Forcadell assegura que van al Suprem “amb el cap ben alt, fortes i determinades” .

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, destaca que comença “el judici a la democràcia” 16 mesos després i assegura que “l’orgull de presidir Òmnium i la dignitat col·lectiva estan intactes” .

L’exconsellera Dolors Bassa explica que van al judici amb ganes d’explicar la veritat. “Serà dur però demostraré, la nostra innocència” , ha afegit.

El també exconseller i cap de llista per Barcelona, Joaquim Forn, assenyala que “ha arribat el moment de la veritat” i que van al Suprem “amb el cap ben alt” , convençuts de la seva innocència i de la “legitimitat” de les seves accions.

Per la seva banda l’exconseller Raül Romeva afirma que avui comença un judici “que no durarà uns mesos, sinó anys” . I es mostra convençut que el guanyaran “sigui on sigui, sigui quan sigui”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia