Política

Madrenas obre la precampanya de JxCat a Girona

Davant associats i simpatitzants del PDeCAT, defensa que la “millor fórmula” per a les municipals és “la llista del president”

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que el març del 2017 va ser escollida candidata del PDeCAT a les pròximes municipals, va donar ahir el tret de sortida oficial a la seva precampanya davant de més d’un centenar d’associats i simpatitzants del partit i va fer-ho defensant que ha decidit presentar-se sota la marca de Junts per Catalunya - Girona. “Hem de tornar a ser generosos, deixar els sectarismes i fer una llista transversal, oberta, aglutinadora de gent de diferents sensibilitats. Crec que és la millor fórmula, perquè va funcionar el 21-D, perquè tornarà a ser la llista del president”, va defensar Madrenas en un acte celebrat a l’hotel Ultònia en què va subratllar que “calen ciutats i municipis que puguin ser la base en què es refundi la República”. No va voler donar pistes de la candidatura, però va remarcar –dins de l’aposta per “anar junts”– la presència a l’acte de representants d’Avancem, Demòcrates i Reagrupament, partits que ja el 2015 es van presentar amb CiU a la ciutat.

L’acte va servir també per presentar un primer espot electoral en què Madrenas, passejant per la muralla, defensa un “projecte renovat i plural” que té “ganes de continuar transformant la ciutat”, que gràcies als governs de CiU ha aconseguit ser “referent” en molts àmbits. En aquest sentit, Madrenas va destacar en l’acte que “fa set anys era una ciutat adormida” i que actualment “viu un moment dolç, d’èxit, amb grans aspiracions” i que no pot ser que d’altres parlin de “girar-la com un mitjó”.

Madrenas va ser introduïda per la presidenta local del PDeCAT, Maria Àngels Planas, que va destacar la “valentia” de l’actual alcaldessa pel moment complicat en què va assumir l’alcaldia i també que és “molt estimada” per la ciutadania. A més, va aprofitar l’acte per demanar ajut en la campanya als presents, ja sigui assistint a actes, fent difusió als barris del projecte o fent-se apoderats.

LES FRASES

És un projecte absolutament renovat però que ha de continuar amb la ciutat viva
Marta Madrenas
Alcaldessa de girona i candidata a la reelecció per jxcat
Girona està vivint un moment dolç. Fa set anys era una ciutat adormida, no tenia res a veure amb la d’ara, que té grans aspiracions
JxCat és la fórmula que fa falta, la millor fórmula. Hem de tornar a ser tots generosos, deixar sectarismes i parlar de fer ciutat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia