Política

Puigtió reivindica la feina feta a Sant Julià de Ramis

L’alcalde tornarà a encapçalar la llista d’ERC

Diu que es continuaran explorant opcions per a la segregació

Valora el fet de comunicar la informació municipal

“Durant aquests darrers quatre anys, s’han obert les portes de l’ajuntament a tothom. Som un consistori transparent i honest al 100%. Des del primer dia s’ha explicat tota la tasca que es du a terme. Crec que ens hem convertit en un referent en el fet de comunicar de manera habitual i regular la informació municipal a la ciutadania, mitjançant l’ús de les noves tecnologies.” Són paraules de l’alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió, que tornarà a encapçalar la llista d’ERC en les eleccions locals del 26 de maig. L’acte de la seva presentació com a alcaldable es va fer ahir al centre cívic. Puigtió va iniciar el discurs amb un agraïment als companys del partit, als familiars, als amics, als veïns i veïnes, als treballadors de l’Ajuntament i als altres regidors d’ERC (Cristina Bosch, Carles Royan i Pere Pujolràs), així com als seus socis de govern aquest mandat (dos edils de Medinyà 1972-E i dues regidores no adscrites, que el 2016 van abandonar CiU i van entrar al govern local).

Puigtió va posar en relleu que es continuarà explorant “quines opcions reals existeixen” per tornar a fer efectiva la segregació de Medinyà i Sant Julià de Ramis, per tal que Medinyà pugui recuperar la seva condició de municipi. Hi va afegir que sempre han estat també “al costat de la Generalitat per defensar els drets democràtics i les llibertats”: “Així ho hem demostrat, per exemple, tant abans com després de la jornada del referèndum. No pararem de reivindicar els resultats i l’esperit de l’1-O del 2017 allà on faci falta.”

A continuació va destacar positivament que cada veïnat del poble ha decidit en reunions anuals quines inversions es volien prioritzar en cada sector; s’ha millorat l’economia de l’Ajuntament, “reduint el nivell d’endeutament per sota del 50%”; no s’ha apujat cap impost; “s’han aconseguit els anhelats terrenys per construir-hi la nova escola Castellum”; s’han fet noves voreres; s’han eliminat barreres arquitectòniques; s’han realitzat millores als equipaments del terme, i “obrirem aviat la nova biblioteca de Sant Julià”.

L’alcaldable d’ERC a Girona, Quim Ayats, va subratllar la importància de les sinergies entre la capital gironina i tots els pobles de l’entorn: “Han d’interactuar, ajudar-se mútuament.” I la portaveu d’ERC, Marta Vilalta, va ressaltar que els consistoris republicans són cabdals.

LA FRASE

Sempre hem estat al costat de la Generalitat per defensar els drets democràtics i les llibertats
Marc Puigtió
Alcalde de Sant julià de ramis


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

nacions unides

L’Aràbia Saudita presidirà l’òrgan de l’ONU sobre drets de les dones

barcelona
GIRONA

Dani Cornellà serà el cap de llista de la CUP a la demarcació

GIRONA
política

Ara Més se suma a la coalició d’ERC, Bildu i BNH per a les europees

barcelona
còrsega

L’Assemblea aprova el projecte de reforma per a l’autonomia

barcelona
POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid
Pròxim Orient

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona