Política

Xavier Amiel serà el cap de llista de Canviem Figueres

La número 2 de la plataforma de veïns és Alina Vallmajó; la segueixen Pere Cantenys, Alfons Romero i Carme Ribot

La plataforma de veïns Canviem Figueres va anunciar ahir els cinc primers noms de la candidatura a les eleccions municipals. La tria és fruit del procés de primàries que es va fer del 8 a l’11 d’aquest mes, amb un cens de 139 inscrits, dels quals 79 van exercir el dret al vot.

Xavier Amiel, presentat ahir com l’alcaldable de la plataforma de veïns, és llicenciat en farmàcia i especialista en bioquímica clínica i anàlisis. La número 2 és la periodista Alina Vallmajó, trenta anys vinculada a Hora Nova. És la responsable de l’àrea de persones. El número 3 és Pere Cantenys, màster en informàtica aplicada a l’empresa i empresari. Encapçalarà l’àrea econòmica. El quart lloc és per a Alfons Romero, absent ahir de la presentació. És llicenciat en història i regidor d’Urbanisme i Cultura pel Fòrum Cívic en diversos mandats. L’empresària Carme Ribot, que ha format part de diverses associacions de comerç, és qui té la responsabilitat sobre l’àrea de comerç.

L’alcaldable, Xavier Amiel, va manifestar que el projecte de Canviem Figueres està basat “en tres eixos fonamentals: les persones, el territori i l’economia”. D’aquí a uns dies, segons va assegurar, es farà pública la resta de la candidatura de la plataforma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia