Política

Cares noves en els primers llocs de la llista d’ERC d’Olot

La formació, que ja havia anunciat la seva alcaldable, Anna Barnadas, va donar a conèixer ahir la resta d’integrants d’una candidatura que vol fer d’Olot “el millor lloc per viure”

La llista dels republicans d’Olot per a les eleccions del maig presenta una renovació en els primers llocs. Rere de l’alcaldable, la professora Anna Barnadas –l’actual portaveu a l’Ajuntament va ser presentada com a líder de la candidatura setmanes enrere– hi figuren en els deu primers llocs Josep Granados (professor), Iolanda Suescun (economista), Josep Quintana (actual regidor, gestor cultural), Laila el Gamouchi (treballadora familiar), Manel Danés (advocat), Susanna Pagès (actual regidora, politòloga), Adrià Aulines (llicenciat en dret), Mèius Ferrés (cap de l’àrea de comunicació i relacions internacionals de la UdG, presidenta local d’ERC) i Lluís Juncà (ex regidor, director general de Promoció Econòmica de la Generalitat). Qui va ser cap de llista en les municipals anteriors, Pere Gómez, és el primer reserva.

“Reflex de la ciutat”

La presentació de la llista a la premsa va tenir lloc ahir, al Parc Nou. A banda de Barnadas, que va ser l’encarregada d’anar explicant qui formava l’equip, va intervenir-hi la presidenta local del partit, Mèius Ferrés. “Hem treballat per confeccionar un llista d’olotins i d’olotines que representin els valors republicans que volem per a Olot, valors basats en el compromís, el talent, la il·lusió la passió i l’estima per la seva ciutat”, va dir, i es va referir al grup d’aquesta manera:: “Vol ser un petit reflex i una radiografia de com és la nostra ciutat el 2019, un equip sobretot de bona gent per liderar una nova etapa de la història d’Olot, per fer de l’Olot republicà el millor lloc on viure.”

LA DATA

6-4-2019
és el dia
en què ERC d’Olot té previst presentar la candidatura i el seu projecte en un acte públic obert a tothom


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia