Política

Enric Forés

Candidat d'ERC a Sant Gregori

“Urgeix facilitar l’accés a l’habitatge i una depuradora”

Forés era el número dos de la llista d’ERC a Sant Gregori el 2015. Des de la constitució del ple, però, va ser el portaveu del grup per la renúncia del que havia estat cap de llista. El grup té dos regidors

Han realitzat enquestes entre els veïns per elaborar el programa electoral.

Quantes enquestes han fet?
En vam enviar 1.300, on demanàvem als veïns propostes per incorporar al programa, i nosaltres també els vam fer quatre o cinc propostes perquè les valoressin. Ens ha anat molt bé.
Quines prioritats es marquen?
Diverses, però dues de molt importants: urgeix facilitar l’accés a l’habitatge i una depuradora nova.
Pel que fa l’habitatge...
No tenim habitatge social ni de lloguer, i els joves han de marxar als pobles veïns perquè a Sant Gregori no poden accedir a l’habitatge. I el mateix els passa a moltes famílies.
I com es resol?
Doncs fomentant-ne la creació, que fa anys que no es fa. S’han fet canvis al POUM per facilitar més habitatges unifamiliars, volem revertir-ho i tornar a la proposta del primer POUM, que era fer habitatges més assequibles.
Ha parlat també de la depuradora.
Fa dotze anys que reclamem que s’hi intervingui. Està obsoleta, no funciona bé i estem llançant a la Llémena tot de material que no tocaria.
Per a la depuradora, però, necessitaran l’ajut d’alguna administració superior.
Sí, però és una excusa que ens han donat durant molts i molts anys. El que volem és solucionar-ho. Si l’Ajuntament ha de posar-hi recursos, els hi posarà, i si cal anar a buscar ajuts a altres administracions, doncs també. El que no pot ser és que no es resolgui. És un problema important, com també ho és el de l’habitatge. A part, és clar, hi ha altres temes que s’expliquen bé en el programa.
Com és la llista que portaran a les eleccions?
És una llista paritària i alternativa, home-dona, home-dona..., formada per gent de perfils ben variats que l’enriqueix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia