Política

Isabel Muradàs, de número 6 a la llista del PSC de Girona

Fins fa un any era regidora de CiU al govern municipal

La quarta tinenta d’alcalde va renunciar al càrrec arran de la citació judicial pel cas 3%

La que fins fa un any era la quarta tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports a l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, concorrerà a les eleccions municipals a les files del PSC. Concretament, ocuparà el número sis de la llista, que lidera la portaveu socialista i alcaldable, Sílvia Paneque. El maig del 2018, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va acceptar la renúncia de Muradàs, després que posés el càrrec i l’acta de regidora a la seva disposició arran de la citació de l’Audiencia Nacional pel cas 3%, sobre el presumpte finançament il·legal de l’antiga CDC.

Per fitxar Muradàs, la portaveu socialista, Sílvia Paneque, ha tingut en compte “el seu coneixement de l’administració local, la implicació amb la ciutat i la gestió de proximitat, que han estat sempre actius molt valorats pel grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Girona durant aquests anys”. Paneque subratlla que “està convençuda que Isabel Muradàs aportarà al projecte per a Girona l’última empenta per guanyar les eleccions”.

A través d’una nota de premsa, Muradàs va manifestar ahir que vol “ajudar i contribuir a fer que el servei a les persones torni a ser el centre de la política local a Girona amb els valors de l’humanisme que comparteixo amb els companys i companyes del PSC”. La candidata valora especialment la responsabilitat de Paneque amb la ciutat de Girona i que hagi estat capaç de dedicar-hi tot l’esforç i el temps del món durant aquests anys, com a fet clau per voler ser en aquesta candidatura a l’alcaldia de Girona.

El grup municipal del PSC va organitzar ahir al vespre un acte a l’hotel Carlemany on es va presentar el documental Un tren de milers de veus, dins del cicle 40 anys d’ajuntaments democràtics. En l’acte, hi van participar l’alcaldable del PSC, Sílvia Paneque, i el candidat del PSC al Congrés a les comarques gironines, Marc Lamuà.

LA FRASE

Muradàs aportarà al projecte per a Girona l’última empenta per guanyar les eleccions
Sílvia Paneque
alcaldable del psc a girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia