Política

Batet apunta a ERC i diu que “no és de fiar”

Iceta acusa el PP, Cs i Vox de voler tornar a “l’època dels Picapedra”

La cap de llista per Barcelona del PSC al 28-A, Meritxell Batet, va carregar ahir de nou contra ERC i va afirmar que la formació republicana “no és de fiar perquè en els moments decisius mai ha estat a l’alçada”. En un acte de campanya celebrat al migdia a Pineda de Mar (Maresme), Batet va insistir en el mateix atac contra ERC, a qui va acusar de “no haver demostrat que els importin les polítiques d’esquerres” i els va retreure que “fessin pinça” amb la dreta per tombar els pressupostos i “obrissin la porta a un govern de dretes”. També va criticar que sostinguin un govern amb un Departament de Salut que “ha permès que creixin les llistes d’espera”.

Tant ella com Miquel Iceta van fer una crida a la participació perquè no es repeteixi la situació d’Andalusia, on “potser els va fer mandra” anar a votar i “això els ha portat a un govern de dretes, amb el PP, Cs i Vox”. Iceta, per la seva part, va acusar la “triple dreta” de voler provocar una involució social que impliqui “tornar a l’època dels Picapedra”. “Cada dia la diuen més grossa per veure qui és més de dretes”, va advertir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia