Política

Casado repta Sánchez a un cara a cara “quan vulgui, com vulgui i on vulgui”

Rivera, de Ciutadans, aposta per fer els dos debats a quatre a TVE i també a Atresmedia

El líder del PP, Pablo Casado, ha reptat el president espanyol i cap de llista del PSOE, Pedro Sánchez, a un cara a cara “quan vulgui, com vulgui i on vulgui” després que hagi accedit a debatre a TVE amb els representants dels partits amb més presència al Congrés. “Esculli la televisió, el format, el presentador i els blocs, però doni la cara. No sigui tan covard”, li ha dit a Tarragona. Segons Casado, Sánchez no vol debatre perquè “ha pactat un indult amb els colpistes”, en al·lusió als independentistes catalans, i no vol reconèixer-ho. També ha advertit d’un pacte postelectoral del PSOE i el sobiranisme i ha afegit que Catalunya “mai ha estat independent” i que, si ell és president, tampoc ho serà.

Ciutadans, dos debats a quatre

El president de Cs i candidat el 28-A, Albert Rivera, ha apostat per fer els dos debats a quatre, el de TVE i també el d’Atresmedia. “Jo vull tots els debats que calgui”, ha afirmat aquest dimecres al matí el líder del partit taronja, que ha demanat a PP i PSOE que no posin “obstacles” perquè se celebrin tots els debats. Rivera ha assegurat que Cs “compleix la seva paraula” i manté el compromís d’anar a tots els debats als quals els han convidat, si finalment s’acaben organitzant. “Qui li té por al debat segurament és perquè no té projecte i no té propostes”, ha assegurat a les portes de la Fiscalia General de l’Estat després de presentar una denúncia per la protesta de diumenge a Errenteria, el País Basc, contra un acte electoral de Cs.

“Cs és l’únic partit a favor dels dos”, ha dit Rivera, que ha assegurat que “no té por” sinó que té “ganes” de debatre per plantejar una alternativa al govern de Pedro Sánchez. El líder de Cs ha reclamat als candidats a la presidència de l’executiu espanyol pel PSOE i el PP, Pedro Sánchez i Pablo Casado, que es “comprometin a fer-los” i no hi posin “impediments”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia