Política

Arrimadas: “Sánchez és un perill públic”

La candidata de Cs per Barcelona el 28-A, Inés Arrimadas, va acusar ahir el socialista Pedro Sánchez de ser “un perill públic” per, al seu parer, haver donat ales als nacionalismes fins al punt que ara té “en el seu club de fans Torra, Puigdemont, Rufián i Bildu”. Arrimadas va alertar a Alacant del “perill de contagi” que plana sobre el País Valencià amb el tripartit que encapçala Ximo Puig: També va advertir que, si governen, “al senyor Aitor Esteban i al senyor Rufián se’ls esborrarà aquella rialleta supremacista de la cara” perquè promouran una reforma que fixi en el 3% el tall estatal per entrar al Congrés.

Cs denunciarà a la Junta Electoral Central la carta “partidista” amb què el president català, Quim Torra, va felicitar la diada de Sant Jordi als funcionaris i els va agrair que hagin aguantat el “timó de la nau” en moments de dificultats. La candidata socialista, Meritxell Batet, es va unir a la crítica i va qualificar la carta d’“impròpia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia