Política

L’advocat dels Franco, cap de llista de Vox a Pozuelo de Alarcón

Juan José Aizcorbe Torra defensa la família del dictador davant la demanda de l’Ajuntament de Santiago de Compostel·la perquè retornin dues escultures que formaven part de la catedral

L’advocat de la família del dictador Francisco Franco, Juan José Aizcorbe Torra, és el candidat de Vox a l’Ajuntament de Posuelo de Alarcón, segons les llistes publicades aquest dimecres al Butlletí Oficial de la Comunitat de Madrid.

Aizcorbe figura com a número1 de la formació de Santiago Abascal al municipi madrileny. El segueixen Juan Ignacio Fernández Tomás, Ángel Hernández Pando y Marta Ordozgoiti de la Rica.

El cap de llista de Vox a Pozuelo de Alarcón és l’advocat que defensa els interessos dels Franco en la demanda de l’Ajuntament de Santiago de Compostel·la perquè retornin dues escultures del Mestre Mateo que formaven part del Pòrtic de la gloria de la catedral de la capital gallega.

Aizcorbe Torra es presenta també com a número 2 a les llistes de Vox per Barcelona el 28-A.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia