Política

Asens afirma que el PP i Ciutadans “cada cop actuen més com l’extrema dreta”

El candidat d’En Comú Podem avisa que votar al PSOE és un “vot útil” perquè Albert Rivera sigui el vicepresident del govern

Retreu als socialistes pactessin amb el PP de García Albiol a Badalona

El candidat d’En Comú Podem, Jaume Asens, ha assegurat aquest dijous que el PP i Ciutadans cada vegada actuen més com l’extrema dreta i els ha acusat de fer servir “el discurs de la por i l’antifeminisme”.

En la presentació d’un acte sectorial sobre feminisme, Asens ha alertat de l’auge de l’extrema dreta, en concret de Vox, a qui s’ha referit com el “partit de les pistoles que banalitza el nazisme”, que vol acabar amb les autonomies i amb la llei contra la violència de gènere.

En aquest sentit, ha alertat que “l’autèntic perill” és que arrosseguin la resta de partits, tant de dretes com d’esquerres, cap al seu marc mental.

Asens ha advertit que el vot al PSOE és “el vot útil” perquè el líder de Ciutadans, Albert Rivera, sigui vicepresident del govern, així com per les grans empreses de l’Ibex-35 i els fons d’inversió. A més, ha retret als socialistes que es reivindiquin com “l’antídot contra l’extrema dreta” però governin a Badalona gràcies als vots del PP. “Van pactar amb la xenofòbia, la pitjor, la de l’extrema dreta d’Albiol”, ha denunciat.

El candidat, que ha recordat que García Albiol va fer “una creuada punitiva contra els vulnerables”, ha avisat que “no es pot permetre que torni a guanyar”. És per això que ha cridat a “aixecar” la Catalunya antiracista que va guanyar les anteriors eleccions.

El cap de llista d’ECP ha dit que li fa “vergonya” la líder del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, perquè creu que “banalitza reivindicació del només ’sí’ és ’sí’”. A més, ha recriminat als representants del PP que diguin que el dret a l’avortament “és el que fan els neandertals”. “Fa vergonya que banalitzin així una cosa tan seriosa”, ha lamentat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia