Política

JxCat, sobre l’aval de la JEC: “Ens han volgut silenciar i apartar però no hi ha mur democràtic més efectiu que JxCat”

La Junta Electoral dona llum verda a la candidatura de Puigdemont, Comín i Ponsatí a les europees

El president Torra també felicita Puigdemont

JxCat ha celebrat que la Junta Electoral Central (JEC) hagi avalat que Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí es puguin presentar a la seva llista a les eleccions europees del 26 de maig. “Ens han volgut silenciar i apartar, però no hi ha mur democràtic més contundent i efectiu que JxCat”, ha reivindicat la formació a través del seu compte de Twitter . La JEC ha acceptat les al·legacions de Puigdemont, Comín i Ponsatí després que aquest diumenge el Tribunal Suprem (TS) fes pública la seva opinió favorable a avalar la llista. Una de les substitutes temporals, Bea Talegón, ha dit des del seu compte de Twitter que ha estat un honor formar part de “la candidatura més breu de la història” juntament amb Gonzalo Boye i Xavier Trias.

També ha reaccionat el president, Quim Torra, que ha felicitat els tres polítics presos: “Endavant, sempre endavant”, ha dit a Twitter .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia