Política

Elsa Artadi demana a Maragall un cara a cara

La candidatura de Junts per Catalunya presenta un pla de mesures per la dona

La número dos de la candidatura de Junts per Catalunya a la ciutat de Barcelona, Elsa Artadi, va enviar ahir una carta al candidat d’ERC, Ernest Mragall, en la qual li proposa un cara a cara per debatre sobre “els principals problemes que té Barcelona i la manera de resoldre’ls”. Artadi reconeix a la carta que totes dues opcions tenen molts punts de trobada i, a la vegada, “punts de discrepància” sobre els quals vol debatre. La proposta d’Artadi, a la qual Maragall no havia donat resposta ahir, apareix en un moment en el qual la candidatura d’Ada Colau insta els republicans a pronunciar-se sobre quines són les seves intencions en les aliances que hi haurà d’haver en el nou ajuntament.

D’altra banda, un centenar llarg de dones es van trobar ahir a la Pedrera amb les candidates de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona Elsa Artadi i Neus Munté, en un acte en què es van fer saber un seguit de mesures en l’àmbit de la dona, entre les quals destaca “un pla abolicionista de l’explotació sexual i la prostitució”. Entre les mesures també hi ha una millor atenció a víctimes de violència masclista o la posada en marxa de l’agència per als drets civils i no discriminatoris. També es vol combatre l’escletxa salarial i fomentar mesures d’urbanisme que donin més seguretat a les dones, com ara la il·luminació. Artadi va explicar que el seu feminisme és oposat al de l’alcaldessa Colau. “Cal xerrar menys i fer més coses”, va dir la candidata de Junts x Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia