Política

Òmnium distribueix una nova edició del diari ‘Judici a la democràcia’ que denuncia la “parcialitat” de Marchena

La tercera edició de la publicació també reivindica “la desobediència civil”

Es distribueix a més de 50 parades de metro, ferrocarrils i àrea metropolitana

Òmnium distribueix aquest dijous una nova edició del diari ’Judici a al democràcia’ que reivindica la “desobediència civil” com una eina de lluita pacífica contra “lleis injustes”. La publicació es reparteix des de primera hora del matí a més de 50 parades de metro, tren, ferrocarril a Barcelona i al conjunt de l’àrea metropolitana. El nou exemplar també denuncia la “parcialitat i el tracte desigual” que dispensa, segons l’entitat, el jutge Manuel Marchena cap als advocats de les defenses respecte de la fiscalia en el judici de l’1-O.

Segons un comunicat d’Òmnium, la publicació recull algunes de les declaracions destacades de testimonis del 20-S i l’1-O que han passat les últimes setmanes pel Tribunal Suprem, com el secretari general de CCOO Catalunya, Javier Pacheco, el director de FundiPau, Jordi Armadans i l’eurodiputada portugesa Ana Gomes, el periodista i activista David Fernàndez i el diputat alemany Andrej Hunko, entre d’altres.

Aquest número 4 també inclou una entrevista a Pepe Beúnza, el primer objector de consciència no violent de l’Estat espanyol i repassa una sèrie de casos històrics de desobediència civil. La contraportada està dedicada a l’escriptor, columnista i crític de televisió, Roberto Enríquez, més conegut com a Bob Pop. El col·laborador del programa ’Late Motiv’ d’Andreu Buenafuente diu que és una “aberració” i que “l’avergonyeix profundament” la presó preventiva dels presos polítics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia