Política

El CDR de Les Corts irromp en un acte de JxCat al barri

El col·lectiu reclamar als polítics que proclamin la república “ja”

Munté deixa que els activistes pugin a l’escenari per llegir un manifest

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Les Corts ha irromput aquest dimarts a la tarda en un acte de la campanya municipal de Junts per Catalunya (JxCat) a Barcelona, a la plaça de la Concòrdia del barri.

Una desena d’activistes s’ha apropat a l’escenari en silenci amb una pancarta amb el missatge La independència no es negocia, es ratifica.

En veure’ls, la candidata Neus Munté els ha deixat pujar a l’escenari, des d’on una membre del col·lectiu ha llegit un manifest per reclamar als polítics que proclamin la república “ja”. “Us exigim que no renuncieu allò que el poble va defensar amb il·lusió, amb coratge i amb determinació i que proclameu ja la República Catalana”, han demanat.

En acabar la lectura, el públic ha aplaudit i ha cridat “independència” i els membres del CDR han marxat de la plaça sense incidents.

Instants després, Laura Masvidal, la dona del cap de llista de JxCat, Quim Forn, ha agraït al CDR per haver reivindicat la “legitimitat” de l’1-O haver fet “permanent” la denúncia de la “repressió”.

El mateix CDR ja va irrompre l’11 de maig en un acte de la CUP a la mateix plaça de la Concòrdia, i amb la mateixa pancarta. Els organitzadors del míting també els van convidat a participar en l’acte i un dels seus membres va pujar a l’escenari, com avui. “Hem demostrat que som un poble disposat a tot per aconseguir el que volem”, van explicar davant el micròfon. La intervenció, com avui, també va acabar amb crits d’”independència” dels assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia