Política

Colau i Maragall protagonitzaran un cara a cara aquest divendres

Es farà a les 10.30 hores a la SER Catalunya i estarà moderat pel periodista Josep Cuní

Collboni considera que el debat a dos serà una escenificació perquè “a l’hora de la veritat, pactaran”

L’alcaldessa de Barcelona i candidata a la reelecció per Barcelona En Comú (BComú), Ada Colau, i l’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, celebraran aquest divendres un cara a cara. El debat s’emetrà a a dos quarts d’onze del matí a la cadena SER Catalunya i estarà moderat pel periodista Josep Cuní. Colau i Maragall hi confrontaran els projectes de ciutat que defensen les dues candidatures.

Abans de l’inici de la campanya del 26-M, l’equip de campanya d’ERC ja havia expressat la voluntat de celebrar un cara a cara, però van lamentar que Colau no hi estigués disposada. A principis d’aquesta setmana, però, Colau va anunciar que estava disposava a fer un debat a dos amb el republicà.

L’alcaldable del PSC, Jaume Collboni, creu que el debat a dos entre Colau i Maragall serà només una escenificació perquè “a l’hora de la veritat, pactaran”. “Teatro, la vida es puro teatro”, ha ironitzat Collboni.

El candidat socialista ha reivindicat que és ell qui hauria de mantenir un cara a cara amb el candidat republicà perquè “hi ha diferències evidents”.

En un acte a l’Orfeó Gracienc, l’alcaldable del PSC ha carregat de manera directa per primer cop a la campanya contra el candidat de Barcelona pel Canvi-Cs, Manuel Valls. “Hi ha candidats que han vingut a provar fortuna i que no poden estimar Barcelona perquè no la coneixen”, ha etzibat.

Maragall avisa Colau que no utilitzarà Barcelona com “una moneda de canvi”

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha avisat aquest dimecres l’actual alcaldessa i dirigent dels comuns, Ada Colau, que els republicans no acceptaran ser una peça de canvi en el repartiment de poder entre opcions polítiques com fa, segons Maragall, el socialisme i Podem.

“Barcelona guanyarà perquè no es deixarà reduir en una peça de canvi pel repartiment del poder entre forces. No jugui amb Barcelona, senyora Colau”, ha reclamat Maragall.

En un míting a la presó Model de Barcelona, Maragall ha interpel·lat Colau i li ha preguntat si està disposada a posar el dret a l’autodeterminació de Catalunya com a condició per pactar amb els socialistes. També li ha preguntat quan acabarà amb el “festeig” amb el candidat socialista Jaume Collboni i li ha recordat que “no guanyarà” l’equidistància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia