Política

Berga diu que té la passió per Olot que cal per ser alcalde

Ho afirma a l’acte central de campanya, on també elogia l’equip i l’alcalde que ara plega

L’alcaldable de Junts per Catalunya a Olot, Pep Berga, ha afirmat que per governar es necessita passió per la ciutat i sobretot equip i projecte. A l’acte central del partit, conduït pel segon de la llista, Estanis Vayreda, i davant de més de 200 persones, Berga ha agraït i ha repartit elogis a les persones que configuren la llista i que l’acompanyen en aquesta aventura. “Són persones compromeses i gent preparadíssima amb edats i perfils molt diferents”, ha remarcat.

El candidat ha detallat que l’educació i l’ocupació són els eixos centrals del seu programa i ha afirmat que l’avalen el coneixement directe i profund dela ciutat fruit dels 16 anys que fa que és al consistori, els 8 primers a l’oposició.

Pep Berga ha tingut també paraules d’elogi per l’alcalde actual, Josep Maria Corominas, i ha tornat a insistir en la plena dedicació que tindrà a la ciutat si els resultats el situen a l’alcaldia. “He estat regidor de tothom i vull ser l’alcalde de tothom”, ha sentenciat, afegint-hi, finalment, que Junts per Catalunya representa també l’esperit de l’1 d’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia