Política

El jutjat de vigilància penitenciària revoca el tercer grau a Oriol Pujol

Estima el recurs de la fiscalia, que assegura que l’acceptació “implica l’ingrés immediat a presó”

El jutjat de vigilància penitenciària número 2 ha decidit estimar el recurs que havia presentat la fiscalia i revocar el tercer grau a Oriol Pujol. La resolució és executable tot i que encara no és ferma i es pot presentar recurs contra la mateixa. Segons informa Fiscalia, l’acceptació del recurs contra el tercer grau implica “el seu ingrés immediat a presó”.

La proposta de tercer grau havia estat elevada per decisió unànime de la Junta de Tractament de la presó de Brians 2 a la Secretaria de Mesures Penals, que l’havia ratificat. Pujol va ingressar voluntàriament al centre penitenciari el 17 de gener per complir una condemna de dos anys i mig de presó pel cas de les ITV. Des del 29 de març podia sortir del centre durant el dia i els caps de setmana.

La Fiscalia havia advertit que concedir el tercer grau a Oriol Pujol transmetia a la societat “un perillosíssim missatge que és rendible delinquir” i que “la llei no és igual per a tots”, en no castigar “amb la mateixa severitat” els delinqüents amb “elevat estatus social” respecte als “desafavorits”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia