Política

PER LLOGAR-HI CADIRES

Dies de soroll i fúria

Meritxell Batet, culpable de tot. Francisco Pomares denuncia al a El Día: “El que Batet fa és guanyar temps per al seu senyoret.” “Batet blanqueja els colpistes”, es lamenta l’ABC. “Res d’això és garantisme”, sentencia El Mundo. “Més oxigen al separatisme”, es queixa El Español. Julia Navarro declara a Atlántico: “Sorprèn que la senyora Batet no sembli tenir pressa.” I Pilar Cernuda, que rebateja la presidenta com a Maritxell, afirma que l’han posat al càrrec per tenir la “màxima cautela” amb els independentistes. “Un inquietant brot d’anarquia”, es preocupa Fernando Ónega a La Voz de Galicia. La cirera del pastís la posa Carmen Ferreras, qui a La Opinión de Zamora preveu que a aquest pas també seuran al Congrés “pederastes, assassins i altres membres de fauna semblant”. De corruptes no en parla.

Prohibit parlar: l’arrel del conflicte

El director del mitjà, Enric Hernández, escriu: “Privar de la paraula representants elegits per la ciutadania reflecteix la pulsió d’intolerància que és a l’arrel d’aquest conflicte, que aprofundeix les dues trinxeres i que només servirà per enquistar-lo.”

Si pacta amb ERC, malament, i si no pacta, pitjor

Alfonso López afirma: “És una pena que aquesta voluntat de diàleg no la mantingués el líder d’ERC i decidís substituir-la en comandita amb els seus companys per l’organització d’un referèndum il·legal com a part d’una estratègia conspirativa. Els estratagemes d’ERC evidencien que no es produirà cap acord de legislatura entre el PSOE i les forces independentistes i sí, en canvi, un enfrontament que s’aguditzarà els pròxims mesos.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia