Política

Celaá afirma que el PSOE “segueix aspirant” a governar en solitari

La ministra portaveu del govern espanyol en funcions diu que aspiren a investir Pedro Sánchez amb els 175 vots que van fer presidenta del Congrés Meritxell Batet

La ministra portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, ha afirmat que el PSOE “segueix aspirant a tenir la fortalesa suficient per governar en solitari” i ha argumentat que tenen “força suficient”. Tanmateix, Celaá ha dit que la decisió sobre qui entrarà al pròxim executiu correspon a Pedro Sánchez. “Tot el camí està per recórrer”, ha dit aquest divendres després de la reunió del Consell de Ministres. Celaá no ha tancat del tot la porta a l’entrada de Podem al govern espanyol i ha dit que no considera “cap despropòsit” les declaracions del líder de la formació lila, Pablo Iglesias, que ha dit que seria de “sentit comú” ser ministre si hi ha un govern de coalició. Celaá ha dit que l’executiu en funcions “respecta” l’aspiració de Podem però ha insistit que la vocació del PSOE és manté intacta, i és arribar a acords programàtics amb Iglesias sense formar un govern de coalició. A banda, Celaá ha dit que el PSOE aspira a investir Sánchez amb els 175 vots del grup socialista, i també de Podem, PNB, Compromís, CC i PRC, que van fer presidenta del Congrés Meritxell Batet, sense ERC ni JxCat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia