Política

La fiscalia insisteix a perseguir el regidor de Badalona José Téllez

El ministeri públic ha anunciat la presentació d’un recurs de cassació contra el regidor badaloní que va agafar cartells d’un cotxe patrulla dies abans del referèndum de l’1-O

La fiscalia continua perseguint el regidor de Badalona José Téllez que va ser jutjat per haver agafat cartells de l’1-O d’un vehicle policial de la Policia Municipal de Badalona que els agents havien decomissat i els va tornar a repartir entre els presents. Téllez va ser jutjat i va ser condemnat a pagar 4.380 euros per un delicte de desobediència. A l’abril, però, l’Audiència de Barcelona el va absoldre del delicte de desobediència.

Aquests fets van passar a finals del mes de setembre del 2017, pocs dies abans del referèndum de l’1-O i amb una instrucció de la fiscalia que ordenava a tots els cossos policials a decomissar tots aquells elements que servissin per preparar, instar a la participació o fer difusió del referèndum.

Aquell dia, una patrulla de la Policia Municipal de Badalona va interceptar uns membres de l’ANC, a qui van identificar, que estaven penjant cartells. Aquests fets van ser objecte d’atenció durant el judici de l’1-O alo Tribunal Suprem perquè també es va veure involucrat Jordi Cuixart.

Ara s’ha sabut que la fiscalia insisteix en la persecució de Téllez perquè el ministeri públic ha anunciat que vol presentar un recurs de cassació en contra de la sentència d’absolució que va dictar l’Audiència de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia