Política

Artadi veu “previsible” la decisió de Colau

La regidora de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona retreu a Maragall que no lideri les negociacions

Creu que el republicà ha de ser l’alcalde de Barcelona com ho van ser Colau i Trias

L’exconsellera de Presidència i regidora de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha considerat “previsible” que la coordinadora de BComú proposés que Ada Colau opti a l’alcaldia de la ciutat, però ha retret a l’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, que no lideri les negociacions. “Em sembla inaudit que Maragall hagi d’estar a l’expectativa de les decisions de Colau, que és la segona en els resultats electorals”, ha dit aquest divendres en declaracions als mitjans. Artadi ha reclamat a Maragall que “lideri i posi propostes sobre la taula” i ha apostat perquè sigui alcalde com a guanyador de les eleccions del passat 26 de maig.

“Ningú no hauria entès que Colau no governés fa quatre anys o que Xavier Trias no governés fa vuit anys”, ja que tot i estar en minoria havien guanyat les eleccions, ha comparat. Artadi també ha acusat el líder del PSC al consistori, Jaume Collboni , de “manca de qualitat democràtica” per haver-se negat a negociar amb els republicans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia