Política

ERC de Banyoles vol continuar fent una oposició “positivista”

El grup d’ERC de l’Ajuntament de Banyoles està convençut que l’actitud “propositiva” que ha tingut els últims anys és la manera correcta de fer oposició i la mantindrà en el nou mandat. Com que l’actitud dels republicans banyolins sempre ha estat “constructiva i positivista”, es mantindran en aquesta línia, va avançar ahir el regidor electe Jaume Butinyà, per al qual aquesta és la manera que l’equip de govern acabi acceptant les seves propostes. En aquest sentit, va afirmar que, si convé, tornaran a donar suport als pressupostos, tal com van fer en els exercicis del 2016 i 2017.

Butinyà i el també regidor electe David Carvajal van fer ahir una valoració dels resultats de les eleccions. “Estem molt satisfets”, va assegurar Butinyà, malgrat que no van aconseguir l’objectiu d’ampliar el nombre de regidors i governar. “Que no haguem entrat al govern no vol dir que no sigui un bon resultat”, va argumentar, referint-se al fet que van créixer en quasi 800 vots (fins a prop de 2.900) en relació amb els comicis del 2015. De fet –va destacar– van ser els segons millors resultats d’ERC en nombre de vots.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia