Política

Cruanyes (ANC): “Catalunya no deixarà de lluitar com a conseqüència d’aquest judici ni dels que vindran”

El vicepresident de l’entitat defensa que la resposta al judici, independentment de la sentència, ha de ser “seguir endavant”

El vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Josep Cruanyes, ha defensat que Catalunya no deixarà de lluitar pels seus drets ni per aquest judici que acaba avui ni pels que vindran. En declaracions als periodistes des de les portes del Tribunal Suprem (TS), Cruanyes ha assenyalat que Catalunya ha seguit endavant cada vegada que l’estat espanyol ha intentat “reprimir” el poble català per tal que defallís en els seus “anhels de llibertat”. “La resposta que hem de donar a aquest judici, independentment de la sentència, ha de ser que nosaltres seguim endavant i no ens aturarem”, ha defensat.

Segons Cruanyes, la “repressió no té cap altre objectiu que fer desistir” Catalunya i ha defensat que no s’ha d’acceptar un Estat que no accepta les llibertats civils i polítiques. “És una responsabilitat que tenim, no acceptar aquesta situació”, ha conclòs.

Així mateix, ha recordat les mobilitzacions convocades aquest vespre a les 20 hores per protestar coincidint amb la fi del judici de l’1-O.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia