Política

Casado confirma a Sánchez que no facilitarà la seva investidura

El líders del PP es reuneix a la Moncloa amb el president del govern espanyol en funcions

El popular insisteix en el rebuig al suport dels independentistes a la investidura

El president del PP, Pablo Casado, ha traslladat al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que no facilitarà la seva investidura, segons han confirmat fonts socialistes i populars a l’ACN.

El popular ha anunciat la decisió en la trobada que tots dos han mantingut aquest dilluns a la Moncloa. La reunió, que s’ha celebrat a porta tancada, l’havia convocada Sánchez.

Casado, que hi ha assistit per “lleialtat institucional”, ha aprofitat la reunió per reiterar la seva negativa a facilitar la presa de possessió d’un nou executiu socialista. El líder del PP ha defensat les mateixes posicions expressades en públic, com el rebuig al suport dels independentistes a la investidura, segons han detallat les mateixes fonts.

Així doncs, les posicions de tots dos partits segueixen “lluny” d’un acord per permetre que Pedro Sánchez torni a ser president, han assegurat des del PSOE.

A més de la sessió d’investidura, en la conversa, els líders han parlat sobre les institucions comunitàries, les futures cites europees i el G-20, segons fonts socialistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia