Política

Torra demana la dimissió de Borrell i denuncia que les “clavegueres de l’Estat estan col·lapsades”

El president de la Generalitat avança que s’informarà les cancelleries europees de l’actuació del Ministeri “contra una idea”

Ho afirma en resposta a una pregunta de JxCat al Parlament

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat la dimissió del ministre d’Afers Exteriors, Josep Borrell, pel que ha anomenat “Borrellgate” en referència a l’espionatge del govern espanyol als delegats de la Generalitat a Londres, Ginebra i Berlín. En el marc de la sessió de control, Torra ha denunciat que les “clavegueres de l’Estat estan col·lapsades” i ha assegurat que “s’han passat de frenada” amb un fet que ha qualificat de “gravíssim”. En aquest context, el president Torra es reunirà aquest matí al Parlament amb el vicepresident, Pere Aragonès, el conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch, i la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, per acordar les conseqüències de “l’escàndol”. Torra ja ha avançat que s’informarà les cancelleries europees de l’actuació del ministeri “contra una idea” .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia