Política

Roldán culpa Torra “d’escalfar el carrer” i li retreu que insisteixi en la “confrontació” amb l’Estat

Ciutadans recordarà divendres el ple del 6 i 7 de setembre des del Parlament amb la presència d’Albert Rivera

La líder de Ciutadans, Lorena Roldán, ha retret al president del Govern, Quim Torra, que aquest dijous hagi insistit en la “confrontació” amb l’Estat i ha assegurat, en contraposició al lema ’Tornarem’ de la Diada, que la seva formació “tornarà a ser-hi per frenar-ho”. En la primera reunió del grup a l’inici del curs polític al Parlament, Roldán ha criticat que Torra “escalfa el carrer i la Diada” i ha dubtat de si l’actitud de “tornar” significa “tornar a trencar la convivència”. “On no tornaran segur és a la realitat i al sentit comú”, ha afegit Roldán, que s’ha conjurat amb el seu grup per a treballar en els “mesos durs” que venen.

Quan farà dos anys del ple del 6 i 7 de setembre, en què es van aprovar les ‘lleis de desconnexió’, Ciutadans “recordarà” des del Parlament aquestes dates d’uns dies en què “es van vulnerar els drets dels catalans”. “Ho vam viure aquí, amb preocupació, i no permetrem que aquest dia caigui en l’oblit”, ha dit la portaveu de la formació taronja, que ha retret a Torra que només parli de la Diada i no d’aquests dies, “perquè saben que van fer mal”.

La líder de Ciutadans ha assegurat que els únics que treballen pels “problemes reals” dels catalans són la seva formació mentre Torra estava reunit amb el president Carles Puigdemont a Waterloo per a preparar la conferència d’aquest dijous.

Roldán també ha criticat el “culebrot” per la investidura de Pedro Sánchez, a qui ha criticat per “empassar-se els mantres dels separatistes i nacionalistes”. També ha carregat contra el PSC i al seu líder, Miquel Iceta, que “cada quart d’hora diu coses diferents”, sobre l’assistència dels socialistes a la Diada o sobre el suport als pressupostos. També ha carregat contra el PP per “haver mirat cap a una altra banda” durant anys a Catalunya “perquè els interessava políticament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Israel ataca l’Iran amb drons

barcelona
Elisabeth Megias
Alcaldessa de Tordera (Junts)

“Volem fer canvis estructurals i de pes dins de l’Ajuntament”

Tordera
Nil Papiol
Alcalde d’Hostalric (Sumem per Hostalric)

“Els ingressos per turisme han pujat un 28% en tres anys”

Hostalric
política

La CE tindrà en compte l’aval de la Comissió de Venècia a l’amnistia

madrid
Les Preses

Desmenteixen l’autoria de Les Preses 2020-2030

Les Preses
Kenya

El cap de l’Exèrcit mor en un accident d’helicòpter

Barcelona
país basc

L’Audiencia Nacional espanyola tramita una denúncia contra Otegi

barcelona
escòcia

Acusen el marit de Nicola Sturgeon de malversació de fons

barcelona
Pròxim Orient

Els EUA veten l’admissió de Palestina com a membre de ple dret de l’ONU

Barcelona