Política

PSOE i Podem asseguren que no els inquieta que Errejón presenti candidatura al 10-N

La vicepresidenta del govern en funcions, Carmen Calvo, i la portaveu de la formació morada al Congrés, Irene Montero, ho han deixat clar aquest dijous

La vicepresidenta del govern espanyol Carmen Calvo i la portaveu de Podem al Congrés, Irene Montero, han coincidit a assegurat aquest dijous en dues entrevistes que no tenen por a la possibilitat que Íñigo Errejón impulsi una candidatura a les eleccions del 10-N. En declaracions a la porta de Ferraz –on Pedro Sánchez ha reunit l’executiva del PSOE- Calvo ha assegurat que aquesta possibilitat “no ens inquieta gens” perquè la seva formació explicarà “molt bé” els seus “principis polítics de consciència i del sosteniment seriós del que aquest país ha d’afrontar”. En una entrevista a TVE, Montero ha afirmat que Podem no ho veu “perillós”. “A mi em semblen perilloses les clavegueres de l’Estat, però que una formació política es presenti a les eleccions em sembla el més natural en democràcia” i “nosaltres el que hem de fer és presentar-nos amb les nostres propostes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia