Política

Junqueras: “Em poso a disposició del partit per tornar a encapçalar la candidatura d’ERC al Congrés”

El president d’Esquerra s’ofereix a tornar a ser cap de llista a Madrid en les eleccions del 10-N en una carta des de Lledoners

Anuncia que Romeva també està disposat a encapçalar la del Senat

El president d’ERC, Oriol Junqueras, vol tornar a encapçalar la llista d’ERC al Congrés dels Diputats en les pròximes eleccions del 10-N. Així ho ha notificat en una carta enviada des de Lledoners, en què també anuncia la disponibilitat de Raül Romeva de repetir en la llista del Senat.

“Em poso a disposició del partit, de la ciutadania i de la causa de la llibertat, per poder tornar a encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats. I ho faig acompanyat una vegada més de l’amic Raül Romeva que es torna a posar al servei del país per encapçalar la candidatura d’Esquerra al Senat. Han de saber que combatrem la repressió fins al final. No desapareixerem, no ens cansarem i no ens aturarem mai. Perquè estem convençuts que si persistim, guanyarem”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia