Política

Álvarez de Toledo diu que el ple contra Torra es també “una moció d’autocensura” a Sánchez i el PSC

La popular rebutja una gran coalició amb el PSOE, a qui acusa de “claudicar” davant de l’independentisme

La cap de llista del PP a Catalunya per Barcelona a les eleccions espanyoles, Cayetana Álvarez de Toledo, ha afirmat que la moció de censura que es debat i vota aquest dilluns al Parlament contra el president de la Generalitat, Quim Torra, és també “una moció d’autocensura de Sánchez i del PSC”. “No podem comprendre que el PSC segueixi mantenint ja no una política d’ambigüitat sinó de manteniment i suport a Torra i als seus aliats”, ha dit en una atenció als mitjans al Parlament minuts abans que comencés el ple. Álvarez de Toledo ha descartat que el PP pugui considerar un pacte amb el PSOE per formar govern a l’Estat: “No hi pot haver una gran coalició amb els qui insisteixen a protagonitzar, com avui, una gran claudicació davant de Torra i els separatistes”, ha assegurat l’aspirant popular.

Tot i que ha reconegut que la moció de censura d’aquest dilluns no prosperarà ja que Cs només compta amb el suport dels populars, que és insuficient, ha celebrat que el partit taronja hagi secundat la iniciativa “que va promoure” el PP català. “És un dia molt important per a la salut democràtica de Catalunya”, ha afegit, i ha vaticinat que a partir d’aquest debat començarà la “reconstrucció democràtica de Catalunya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia