Política

Albiach assegura que Cs “no és la solució sinó el problema”

La líder dels comuns demana “prudència” a la resta de grups parlamentaris per “no entrar al joc” de la formació de Roldán perquè “la moció ‘fake’ no va enlloc”

La líder dels Comuns al Parlament respon el discurs de Roldán dient que “Ciutadans i convivència és un oxímoron”

La presidenta parlamentària de CatECP, Jéssica Albiach, ha assegurat aquest dilluns a la tarda durant la seva intervenció al Parlament amb motiu de la moció de censura al president Torra que Ciutadans “no és la solució sinó el problema” i ha rebutjat, per tant, donar suport a la seva moció de censura contra el president Quim Torra.

Durant la seva intervenció al debat parlamentari Albiach ha titllat la moció de fake i ha considerat que és “de cara a la galeria”. De la mateixa manera, ha descartat que Cs pugui ser una alternativa a l’executiu actual –que ha reconegut que sí que mereix una moció de censura– perquè “Ciutadans i convivència és un oxímoron”.

D’altra banda, la líder dels comuns ha instat la resta de grups parlamentaris a “no entrar al joc” de la formació de Lorena Roldán perquè “la moció fake no va enlloc” i ha demanat “prudència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia