Política

JxCat reclama a la Guàrdia Civil que es disculpi pel discurs “indigne i vergonyant”

Recomana al cap del cos a Catalunya que fugi de la “gallardia malentesa” perquè va en contra de la “pulcritud” que s’espera del cos

El portaveu de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, creu que la Guàrdia Civil hauria de demanar disculpes pel discurs del cap del cos a Catalunya, Pedro Garrido, i “per tot el que ha passat” els darrers anys al país. En declaracions a la premsa als passadissos del Parlament, Pujol ha qualificat el discurs de Garrido “d’infame, absolutament indigne i vergonyant” i ha considerat que va en contra de la “pulcritud” que pertocaria a la Guàrdia Civil. En aquest sentit, ha recomanat al cos “no caure en el seu propi parany de fer declaracions que van en contra del sentit comú” i els ha aconsellat que “fugin d’aquesta gallardia malentesa”. “A aquesta hora hauria hagut de sortir algú a demanar disculpes i a dir que, emportat per l’emoció de la festa, va dir una cosa que no tocava en un to inapropiat”, ha reblat.

A més, s’ha preguntat si en la frase ’Ho tornarem a fer’ hi ha “l’amenaça i el tornar a pegar ciutadans que es dirigeixen a les urnes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia