Política

Torra convoca una reunió al Palau amb Aragonès, Buch i Budó per analitzar els aldarulls

A les 9 hores del matí estan citats després de la nit d’incidents a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Sabadell

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha convocat una reunió d’urgència al Palau la de la Generalitat a les 9 hores per analitzar els aldarulls al carrer de les últimes hores i la situació postsentència. A la trobada hi assistiran el vicepresident de l’executiu, Pere Aragonès, la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el conseller de l’Interior, Miquel Buch. La segona jornada de protestes per la sentència del Tribunal Suprem (TS) ha acabat amb trenta detinguts en diferents punts de Catalunya i 43 Mossos ferits i s’han produït nombroses càrregues policials. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 125 persones durant la jornada de protestes de dimarts, 74 de les quals a Barcelona. A la capital catalana hi ha hagut forts

A través de Twitter, ahir a la nit el vicepresident Aragonès va demana no regalar “allò que busquen”, un “155 encobert”. En aquest sentit, va instar a “allunyar-se de totes les actituds violentes i depurar les accions no justificades”.

Per la seva banda, la portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Meritxell Budó, en una entrevista a TVE va lamentar “altercats de grups violents” i va demanar “aïllar-los” de les manifestacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia