Política

Més carreteres tallades per manifestacions

Les mobilitzacions han continuat aquest dijous, destaca l’AP-7 en diversos trams

Les mobilitzacions i talls de carreteres i Rodalies han continuat aquest dijous, tant per les Marxes per la Llibertat com per les concentracions en protesta de la sentència de l’1-O.

A les 14h

Es mantene les vies tallades per la Marxa per la Llibertat i l’AP-7 a Tarragona per la manifestació.

A la 13h

Segons informació del Servei Català del Trànsit , hi ha a aquesta hora una desenes de vies afectades, entre les quals l’AP-7 en diversos trams.

Primera hora matí (7h)

Almenys setze trams de carreteres han estat tallats o afectats en alguns dels dos sentits per manifestacions per la sentència del Suprem sobre l’1-O. L’AP-7 està tallada en sentit Barcelona a Tarragona, en tots dos sentits a Mont-roig del Camp, en sentit València a Freginals i en sentit Barcelona a Ulldecona. La C-13 està tallada a Térmens, així com la C-25 a Gurb. Tampoc es pot circular a la C-17 a Gurb en sentit Ripoll. El trànsit està interromput a la C-14 a Ponts, a la C-53 a Bellcaire d’Urgell, a l’AP-2 a Barberà de la Conca i a la C-26 a Castelló de Farfanya. A la C-26 s’està donant pas alternatiu a Algerri i la C-12 està tallada a Flix per neteja de via. Finalment, la C-17 està tallada a Alcover, la C-12 a Torrelameu i la C-65 a Cassà de la Selva.

També hi ha hagut talls a Rodalies. A primera hora a Sant Joan Despí, afectant la R1 i la R4.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia