Política

Presó sense fiança per a dos dels detinguts dimecres pels aldarulls a Girona

Els investiguen per delictes de danys, atemptat a l’autoritat, lesions i desordres públics El tercer detingut ha quedat en llibertat provisional amb compareixences setmanals en el jutjat i amb càrrecs per desordres i atemptat a l’autoritat

El jutjat d’instrucció número 2 de Girona, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest dijous presó preventiva sense fiança per a dos dels tres detinguts ahir dimecres en el marc dels aldarulls que van tenir lloc a la ciutat de Girona.

Se’ls investiga per delictes de danys, atemptat a l’autoritat, lesions i desordres públics.

El tercer detingut, ha quedat en llibertat provisional amb compareixences setmanals en el jutjat. A més, com a mesures cautelars, la magistrada li retira el passaport i li prohibeix sortir del territori i acudir a reunions, manifestacions, actes de protesta, actes multitudinaris o congregacions de grup mentre duri la tramitació de la causa. Altres mesures que li imposa són mantenir-se allunyat a un quilòmetre i mig d’aquests actes i de les persones que l’integren.

A aquest tercer detingut se li imputen els delictes de desordres públics i atemptat als agents de l’autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia