Política

Un sindicat de la Guàrdia Civil relativitza l’agressió feixista a un jove

L’AUGC penja el vídeo de l’atac d’un grup d’ultres amb el text “la violència als carrers crida a la violència”

El missatge és retirat ràpidament i substituït per un altre més neutre, que també acaba esborrat

El sindicat Asociación Unificada de Guardias Civiles (AUGC) ha penjat un missatge aquest dijous al vespre on banalitza l’atac d’un grup de feixistes a un jove a l’Eixample de Barcelona.

Més d’una desena d’ultres que han baixat des de la plaça Artós de Sarrià fins al centre de la ciutat amb l’intenció d’arribar fins als Jardinets de Gràcia, on s’ha celebrat una manifestació protesta convocada pel Comitè de Defensa de la República (CDR) als Jardinets de Gràcia, ha apallissat amb pals i bats de beisbol enxampat un jove antifeixista que enmig dels s’ha quedat sol a la cruïlla dels carrers Balmes i Rosselló.

El vídeo de la brutal agressió ha corregut per les xarxes i l’AUGC també se n’ha fet ressò al seu perfil oficial de Twitter amb el missatge: “La violència als carrers crida a la violència” .

Els responsables del perfil s’ho han repensat i pocs minuts després han esborrat la publicació i l’han substituït per una altra amb el mateix vídeo però amb un text més neutre: “Violència als carrers de Barcelona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia