Política

Centenars de persones es concentren davant de la Delegació del govern espanyol per la visita de Sánchez

Tsunami Democràtic dona per finalitzada l’acció de protesta convocada d’urgència aquest dilluns

Els manifestants, alguns amb cartells en anglès amb el lema “Spain: sit and talk”, comencen a marxar

Tsunami Democràtic ha fet una convocatòria “urgent” aquest dilluns al matí citant a la ciutadania a una seguda al costat de la seu de la Delegació del govern espanyol, entre els carrers Mallorca i Roger de Llúria de Barcelona. La crida ja ha tingut una ràpida resposta i centenars de persones s’han concentrat entre els carrers Mallorca i Roger de Llúria amb estelades i rètols.

A través de les xarxes , la plataforma ha convidat tothom a estar a aquesta cantonada “entre les 13.00 i les 14.00” aprofitant la visita del president espanyol, Pedro Sánchez. Així, han cridat a fer una “seguda davant la Delegació” i donen indicacions als que assisteixin: “Seguda i mans alçades. Porteu cartells en anglès ‘Spain: sit and talk’”, expliquen als seus missatges de xarxes. I és que la intenció de Tsunami és que aquest missatge “doni la volta al món”.

Quan passaven uns minuts de les dues de la tarda, Tsunami Democràtic, també a través de les xarxes ha anunciat: “Donem per finalitzada l’acció d’avui”. En el mateix tuit, han apuntat: “El govern espanyol es pregunta qui hi ha darrera el Tsunami, Avui ho hem deixat clar: la mateixa que al davant”.

D’altra banda, els CDR han convocat a través de les xarxes una concentració davant del Departament d’Interior a les set d’aquest vespre. Conviden a portar “globus plens de pintura” per “entre tots posar color al departament” i “els que els custodien”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia