Política

Borràs, sobre el sumari dels CDR: “El sistema judicial espanyol té escassa credibilitat”

La cap de llista de JxCat diu que les filtracions no mereixen “cap confiança” perquè Torra pot entrar i sortir del Parlament “quan vulgui”

La cap de llista de JxCat a les eleccions espanyoles del 10-N, Laura Borràs, ha dit que les filtracions del sumari de la causa contra els CDR no mereixen “cap confiança”. “El sistema judicial espanyol té escassa credibilitat”, ha dit en un contacte amb la premsa des d’El Prat, aquest dijous al matí. L’exconsellera ha argumentat que el president del Govern, Quim Torra, pot entrar i sortir del Parlament “quan vulgui”, i ha demanat “sentit comú” a la gent. Borràs denuncia una “voluntat de continuar intoxicant” el moviment independentista. Finalment, la candidata ha dit que els activistes dels CDR empresonats també són “presos polítics”.

Un dels CDR empresonat per l’operació Judes, Ferran Jolis, va declarar davant de la Guàrdia Civil que van rebre un encàrrec per una ocupació del Parlament de Catalunya amb la intenció que Torra “s’hi quedés tancat a dins per al dia D”. Així ho recull el sumari de la causa, al qual ha tingut accés l’ACN, i que inclou una acta amb la declaració que va fer Jolis davant de la Benemèrita el 24 de setembre pocs minuts abans de la mitjanit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia