Política

La Diputació de Lleida torna a col·locar a la façana les pancartes de suport als presos polítics

La institució les va retirar arran del requeriment de la Junta Electoral Provincial en iniciar-se el procés electoral pel 10-N

Durant aquest període les va substituir per dues pancartes en blanc

La façana del Palau de la Diputació de Lleida torna a lluir les pancartes amb els lemes Llibertat i Us volem a casa, que el govern de la institució va decidir retirar el 18 d’octubre arran del requeriment de la Junta Electoral Provincial de Lleida en iniciar-se el procés electoral de les eleccions del 10-N.

Un cop finalitzada la campanya, els grups d’ERC i Junts per Catalunya, que governen conjuntament la diputació, han tornat a col·locar aquest dilluns a la tarda totes dues pancartes per reclamar la llibertat dels presos polítics independentistes.

Durant els dies en què es va desenvolupar la campanya electoral, la Diputació de Lleida va substituir les dues pancartes per una en blanc amb la qual es pretenia que la ciutadania interpretés el missatge que volgués entendre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia