Política

Els CDR tallen algunes de les principals artèries Barcelona

Diversos grups de manifestants interrompen la circulació a la Diagonal amb Maria Cristina, la Ronda del Mig, la Gran Via

La concentració a Fabra i Puig talla la Meridiana per 31a nit consecutiva

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han tallat aquest dimecres al vespre, per segona jornada consecutiva, algunes de les principals artèries viàries de la ciutat de Barcelona. Durant les protestes no s’han produït, de moment, enfrontaments amb la policia.

Diversos grups de manifestants han bloquejat l’avinguda Diagonal amb Maria Cristina, la ronda del Mig amb el carrer Europa i la Gran Via en diversos punts. A banda, una concentració ha tornat a tallar l’avinguda Meridiana amb Fabra i Puig, en una acció que es repeteix cada nit des del primer dia que es va fer pública la sentència del procés, el passat 14 d’octubre. La Meridiana també està tallada a la plaça de les Glòries.

Tal com van fer ahir dimarts, un centenar de manifestants han tallat l’avinguda Diagonal a Maria Cristina. Els Mossos d’Esquadra han intervingut en aquest punt i aleshores els manifestants s’han desplaçat en bloc cap a la Gran Via Carles III, per tallar aquest tram de la Ronda del Mig, un moviment que ja es va repetir ahir.

Durant la incidència s’han fet desviaments obligatoris de la B-23 cap a les rondes per tal d’evitar els bloquejos, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

La Gran Via està tallada en dos punts, a la zona de plaça Universitat per l’acampada d’estudiants contraris a la sentència del procés instal·lada en aquest punt des de finals d’octubre, i també a l’altura del carrer Padilla. Un centenar de persones han tallat el trànsit en aquest segon punt i posteriorment s’han desplaçat cap a la plaça de Glòries, el mateix recorregut que van fer ahir, i han tallat la Gran Via amb Badajoz.

Els talls a diferents punts de Barcelona d’aquests dies els convoquen a través de les xarxes socials els CDR (Comitès de Defensa de la República) Barcelonès-Revolta Popular.

En paral·lel els CDR han dut a terme altres accions de protesta a altres punts del territori català. Al Vallès Occidental, però a tocar de Barcelona, una concentració ha tallat la C-33 al seu pas per la localitat de Montcada i Reixac (Vallès Occidental). El trànsit d’aquesta via i de la C-58 s’ha desviat cap a les Rondes.

A Osona, manifestants independentistes han tallat l’enllaç entre la C-17 i la C-25 a l’altura de Gurb.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

La candidatura encapçalada per Albiach es dirà Comuns Sumar

barcelona
guerra a gaza

Desenes de morts per un bombardeig israelià a Síria

barcelona
societat

L’Audiencia Nacional cita les defenses de l’Operació Judes per dilluns de Pasqua

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca amb drons i míssils la infraestructura energètica ucraïnesa

barcelona
guerra a europa

Un avió de combat rus s’estavella prop de Sebastòpol, a Crimea

barcelona
POLÍTICA

Jaume Veray serà el candidat del PP per Girona

GIRONA
sud-àfrica

La comissió electoral exclou l’expresident Zuma de la cursa electoral

barcelona
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona