Política

procés sobiranista

El govern reafirma la seva “voluntat inequívoca” de culminar el procés el 2017

Munté insisteix que l'estiu vinent ja s'haurà decidit quin és el millor “instrument” per acabar amb el full de ruta

La consellera critica l'actitud d'Arrimadas, que aquest matí ha assegurat que “mai” acceptarà uns resultats que acabin amb la independència de Catalunya

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha assegurat aquest dimarts que ningú ha de tenir dubtes de la “voluntat inequívoca del govern” de culminar el full de ruta abans del proper mes de setembre.

Tal i com ja va dir explicar ahir el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, Munté ha confirmat que el procés finalitzarà amb “l'instrument” que ofereixi més garanties, però no ha donat cap pista. “A l'estiu del 2017, ja haurem pres la decisió sobre quin és l'instrument per culminar el procés”, ha assegurat la consellera, sense descartar l'opció de la RUI.

En roda de premsa posterior al Consell Executiu, la consellera de la Presidència també ha carregat contra la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, que aquest matí ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio que el seu partit “mai” acceptarà uns resultats favorables a la independència. “Nosaltres som democràtics i acceptem els resultats. D'altres, en canvi, sembla que tenen por”, ha sentenciat Munté.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia