Política

CORRUPCIÓ AL PP

De Cospedal, contracorrent, defensa que Barberà segueixi al Senat

El PP és un mar de contradiccions. Mentre que el partit a València demana a Rita Barberà que abandoni el seient al Senat, Mariano Rajoy calla; De Guindos recomana a l'exalcaldesssa que vagi passant i De cospedal la defensa. Un sidral.

Les declaracions s'han succeït des d'ahir fins saquest mateix migdia. La darrera en dir-hi la seva ha estat la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, que defensa que Rita Barberá mantingui el seu escó al Senat per bé que entén que abandoni la seva formació política. En una entrevista a Onda Cero, De Cospedal ha justificat que Barberá deixi el PP perquè “en abandonar el partit ha fet el millor pels interessos generals, pel PP i per poder defensar la seva innocència”.

La secretària general del PP ha demanat “un mínim de respecte a la presumpció d'innocència” i s'ha mostrat convençuda que el fet que l'exalcaldessa retingui l'escó “no causa indignació a la ciutadania”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia