Política

Estats Units

Detenen al suposat autor del tiroteig en un centre comercial de Burlington, que va deixar cinc morts 

Es tracta d'un jove de 20 anys resident a Oak Harbor, immigrant procedent de Turquia amb residència permanent als Estats Units

El presumpte autor del tiroteig que va deixar cinc morts al centre comercial Cascade de Burlington, a l'estat de Washington, ha estat detingut. Segons ha informat la policia Estatal de Washington, ha estat identificat com Arcan Cetin, un immigrant turc, que ha sigut arrestat de matinada en una localitat propera al lloc dels fets.

Cetin, immigrant procedent de Turquia amb residència permanent als Estats Units, té 20 anys i resideix a Oak Harbor, localitat situada a uns 40 quilòmetres del lloc de l'atac. No anava armat en el moment de la detenció i no va oferir resistència.

Després de l'atac aquest dissabte, el responsable de comunicació de la policia de l'estat de Washington per al comtat de Skagit va publicar a través de les seves xarxes socials la imatge del presumpte autor del tiroteig: un home jove, de cabell fosc i amb una samarreta negra. Es creu que el sospitós seria l'únic autor del tiroteig al centre comercial Cascade, que va deixar cinc víctimes mortals.

L'atacant va entrar a peu al centre comercial i va començar a disparar amb un fusell al voltant de les 19 hores. Quatre dones van morir després de ser tirotejades en una botiga de cosmètics i una cinquena persona, un home, va ser hospitalitzat amb ferides greus i finalment va morir.

Burlington és un municipi amb prop de 8.500 habitants situat 105 quilòmetres al nord de Seattle i 80 al sud de la frontera amb Canadà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia