Política

política catalana

Xavier Trias és ingressat per una angina de pit

El líder de CiU a l'Ajuntament de Barcelona es recupera d'un cateterisme coronari a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

El president del grup de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, es recupera d'un cateterisme coronari que se li ha practicat aquest cap de setmana a causa d'una angina de pit, segons ha informat aquest dilluns la seva formació.

L'exalcalde va ser traslladat la nit de dissabte a diumenge a les urgències de l'Hospital de la Vall d'Hebron arran d'una indisposició i malestar a l'alçada del pit. Després d'examinar-lo els metges van diagnosticar a Trias una angina de pit. Diumenge al matí van practicar-li un cateterisme coronari per extreure-li un coàgul de sang i implantar-li un stent, un dispositiu cilíndric de malla metàl·lic que ajuda a corregir un estretament de les artèries.

El polític barceloní continua aquest dilluns en observació a la Unitat Coronària a l'espera de rebre l'alta hospitalària i continuar la recuperació a casa.

De moment, ha cancel·lat de moment tota la seva agenda. El portaveu del grup, Joaquim Forn, la portaveu adjunta, Sònia Recasens, i la resta de regidors i regidores de la formació assumiran els seus compromisos fins a la recuperació del seu president. En aquest sentit, confien que l'exalcalde pugui “reincorporar a les seves responsabilitats en els pròxims dies”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia