Política

Procés sobiranista

El Parlament votarà la setmana vinent l'aprovació del nou codi tributari de Catalunya

És una de les lleis de desconnexió previstes en el full de ruta

L'anunci s'ha fet el mateix dia qye el TSJC hagi notificat al Parlament que ha de paralitzar la resolució de la Comissió del Procés

El ple del Parlament de la setmana vinent portarà a debat i aprovació el projecte de nou Codi Tributari de Catalunya, una de les lleis de desconnexió cabdals en el full de ruta cap a l'estat propi.

Just el mateix dia que el TSJC ha notificat al Parlament que ha de paralitzar la resolució de la Comissió del Procés, la cambra catalana ha anunciat la convocatòria d'aquest punt, que amb tota seguretat serà aprovat amb els vots favorables de les formacions independentistes.

El 15 d'octubre, dia de les víctimes franquistes

A banda d'aquesta votació, el ple -que començara dimarts a la tarda i acabarà dijous- també debatrà sobre el projectes de llei de l'Agència de Ciberseguretat i una proposició de llei de JxSí, CSQP i la CUP sobre la reparació jurídica de les víctimes del franquisme. També avui, precisament, el govern català ha decidit que el 15 d'octubre (15-O) passi ser el dia de les víctimes franquistes.

Finalment, el ple també farà el debat de totalitat de la proposta del PSC per portar al Congrés dels Diputats la proposició de llei de modificació de la llei de memòria històrica i l'aprovació del projecte de pressupost del Parlament per al 2017.

A tràmit el projecte de llei de mesures de protecció del dret a l'habitatge

D'altra banda, en la reunió d'aquest matí la mesa ha admès a tràmit el projecte de llei de mesures de protecció del dret a l'habitatge de les persones que es troben en risc d'exclusió residencial i ha acordat que es tramiti pel procediment d'urgència extraordinària, advertint als grups que no es concediran pròrrogues als terminis establerts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia